Duovac a unikátna záruka 25 let

Centrálne vysávače DUOVAC sú celosvetovo spájané s kvalitou a spoľahlivosťou. Preto je na vybrané sacie agregáty poskytovaná záruka 25 rokov! Výrobca sa tak snaží odlíšiť a upozorniť na snahu čo najviac predĺžiť životný cyklus najdôležitejších súčastí centrálného vysávača – motora. Vysávače DUOVAC sa nemusia púšťať do žiadnych experimentov, spoľahlivosť a spokojnosť zákazníkov je dlhodobým a najdôležitejším ocenením tejto značky.

Stop víriacemu prachu a mikroprachu Centrálne vysávače fungujú na jednoduchom princípe. Sací agregát sa umiestňuje najčastejšie v garáži, v pivnici alebo v technickej miestnosti. Od tohto agregátu vedie antistatické plastové potrubie v priemere 50 mm v dvoch smeroch. Jedna vetva potrubia, tzv. sacia, vedie k vysávačovým zásuvkám, druhá vedie vyfukovaný vzduch najkratšou cestou von z objektu. Základný princíp spočíva v rozmiestnení vysávačových zásuviek po dome tak, aby sa všade dalo pohodlne vysávať.

Upratovanie sa robí ľahkou vysávačovou hadicou v štandardných dĺžkach 9 – 10,6 m. Vysávané nečistoty sa cez hadicu potrubím dostávajú priamo do odpadovej nádoby agregátu a v miestnosti sa vďaka tomu nevíri žiadny prach. To je úplne najväčšia výhoda centrálnych vysávačov. Nie je to však výhoda jediná. Vďaka princípu fungovania centrálneho vysávača, to zn., že vyfukovaný vzduch s mikročasticami prachu je vyvedený mimo objekt, sa podstatne zvyšu- je účinnosť upratovania. Rovnako manipulácia s vysávačovou hadicou medzi jednotlivými podlažiami je ľahšia. Hadica je veľmi ľahká a jednoducho ju možno preniesť napr. z prízemia na poschodie.

Z pohľadu zákazníka je nemenej dôležité zázemie firmy, ktorá centrálny vysávač vyrába. Generálnym dodávateľom pre SR, ČR a pobaltské republiky je firma Newag, spol. s r. o. V prípade záujmu sa môžete obrátiť na zamestnancov jednotlivých pobočiek alebo na autorizovaných obchodných partnerov. Veľmi radi vám zadarmo vypracujú cenovú kalkuláciu a návrh technického riešenia. Firma Newag, s. r. o. si kladie za cieľ dokonale sa postarať o každého zákazníka, který sa na ňu obráti nielen pri výbere systému, ale aj pri jeho prevádzke.

Napíšte nám