Rozumná investície do zdravého bývania

Investície ktorá  bude v budúcnosti majiteľom prinášať zdravý a čistý domov a výrazne zníži aj náklady na vysoko efektívne upratovanie? Takou investíciou môže byť kvalitný a spoľahlivý centrálny vysávač alebo iné vybavenie rodinných domov. Princípy a základné výhody centrálnych vysávačov, teda že sa upratuje len pomocou hadice a povysávané nečistoty sú odvedené potrubím do sacieho agregátu umiestneného napr. v garáži, dnes už väčšina z nás dobre pozná.

Značka Duovac je na trhu centrálnych vysávačov dobre známa už viac ako 40 rokov a celý čas svojej existencie si drží imidž kvalitného a maximálne spoľahlivého výrobku. Najväčšou prednosťou centrálnych vysávačov Duovac sú motory Ametek a vysoko účinná filtrácia. Tá je v každom vysávači mimoriadne dôležitá, pretože má zásadný vplyv na životnosť sacieho agregátu. Na filtráciu teda kladie Duovac najväčší dôraz. Kónická nádoba podporuje cyklónovú separáciu a nečistoty sa tak pohybujú po obvode nádoby. Pevný filter druhej generácie prepúšťa minimum prachových

mikročastic (priepustnosť častic menších než 0,1 mikrónu pri účinnosti 97 %). Nespornou výhodou je aj údržba tohto filtru, zvládne ju urobiť bez problémov každý zákazník sám a netreba servisný zásah odbornej firmy. Vysávače Duo Vac sa nemusia púšťať do žiadnych experimentov, spoľahlivosť a spokojnosť zákazníkov je dlhodobým a najdôležitejším ocenením tejto značky. Základnou filozofiou je, že vysávač musí vždy, v každej situácii slúžiť zákazníkom a to nielen počas záruky, ale aj v ďalších rokoch.

Zhody bielizne Artox uľahčia používateľom čas pri transporte bielizne z jednotlivých poschodí do práčovne. V jednotlivých poschodiach sú inštalované dvierka, ktoré po otvorení sprístupnia

šachtu a umožnia tak bielizeň vhodiť do šachty. Keďže sú dvierka spravidla súčasťou interiéru, môžu byť dodané v rôznych farbách, dekoroch dreva či an?kora. Inštalácia systému zhodu je veľmi jednoduchá a dá sa dokonca realizovať svojpomocne.

Spojenie centrálneho vysávača Duovac a zhodu na bielizeň Artox je určite dobrý výber a nepochybne aj dobrá investícia, ktorá vám bude v budúcnosti šetriť nielen čas a peniaze, ale pomôže vám hlavne vytvoriť komfortné, čisté a zdravé bývanie.

Napíšte nám